Een schone en frisse uitstraling van uw pand

De gevelreiniging in Arnhem? Is de gevelreiniging een onderwerp waarbij u de ondersteuning van een professioneel bedrijf zoekt? Dan vindt u in de buurt van Arnhem ChemDry Doornenbal. Wij zijn een bedrijf dat op een aantal vlakken is gespecialiseerd in schoonmaak. De gevelreiniging is daarbij een van de specialismen. Reken op onze deskundigheid en ervaring als de gevelreiniging goed en professioneel moet worden gedaan. We zijn flexibel en werken op de voordeligste manier. Op een tijdstip dat u er zo min mogelijk last van heeft. Wij begrijpen namelijk prima, dat uw normale werkzaamheden gewoon door moeten kunnen gaan. Heeft u dus gevelreiniging in Arnhem nodig? Laten we dan samen bepalen wat een geschikt tijdstip is. Onze prijzen? Die zijn voordelig. We hebben het daar graag verder over in een persoonlijk gesprek.

Uw gasten bepalen op basis van een eerste indruk

Soms heeft u het zelf niet eens goed door. Uw gevel wordt langzamerhand vuil en begint een smoezelige indruk te geven. Waarom u dat vaak niet goed door heeft? U komt er zelf iedere dag. Daardoor zijn de wijzigingen in vervuiling zo minimaal dat u er geen aandacht aan schenkt. Behalve als er direct vuil op de gevel is gekomen. Inderdaad, de graffiti “artiest” die zijn kunsten op uw gevel in Arnhem heeft vertoond zal wel direct de aandacht grijpen. Daarvoor hebben we overigens uitstekende oplossingen. Niet alleen voor directe gevelreiniging, maar ook met preventieve maatregelen. Daarmee voorkomt u te nadrukkelijke hechting van verf aan de gevel. Gaat u op dit moment of zeer binnenkort eens met een kritische blik over uw gevel heen? Is het toch wel vuil en vies? Dan horen we graag van u. We bespreken de opties en bieden u de voordeligste prijs.

IMG_3288

Het complete aanbod in dienstverlening van ChemDry in Arnhem

ChemDry is gevestigd in Bemmel en werkt voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers in de regio Arnhem en Nijmegen. Dat doen we op de volgende gebieden:

  • Tapijtreiniging
  • Meubelreiniging
  • Gevelreiniging
  • Brandvertraging
  • Reiniging zonnepanelen

Meer weten over de mogelijkheden in gevelreiniging in Arnhem?

Bij ChemDry bieden we u in de regio Arnhem graag wat meer informatie over onze mogelijkheden. Wilt ons bellen? Gebruik hiervoor dan telefoonnummer 0481-450900. Een e-mail kunt u sturen naar het e-mailadres info@chemdrydoornenbal.nl of gebruik het contactformulier op de website. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. ChemDry Doornenbal is uw specialist voor de gevelreiniging in Arnhem.