Meubelreinigin Bank

Laat ons uw meubels reinigen

Nu uw bezoekers, gasten en relaties met dit heerlijke weer toch grotendeels buiten vertoeven, is het wellicht verstandig de meubels te laten reinigen. Schakel ons hiervoor in. Wij gebruiken enkel de beste schoonmaakmiddelen en passen de juiste methoden toe. Lees verder om te ontdekken hoe wij meubels vakkundig reinigen.

Meubels reinigen met behulp van koolzuur

Al uw gestoffeerde meubels liggen bij ons in de juiste, professionele handen. Onze reinigingsmethode, op basis van koolzuur, zorgt namelijk voor een superschoon en duurzaam resultaat. De koolzuurbelletjes zorgen ervoor dat het vuil zich naar de oppervlakte begeeft en daar met grote zuigkracht wordt verwijderd. Uw meubels ogen weer als nieuw, zijn zowel optisch als echt hygiënisch schoon en gaan weer voor langere tijd mee. Omdat we met miljoenen koolzuurbelletjes werken, hoeven we een stuk minder tot geen water te gebruiken tijdens het reinigen. Dit zorgt voor een droger, schoner en gezonder resultaat dan bij andere schoonmaakmethoden.

Laat ons uw meubels uitvoerig reinigen

Bel direct naar 0481-50900, stuur een mail naar info@chemdrydoornenbal.nl of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan door een bericht achter te laten op ons online contactformulier, als u wilt dat wij uw meubels komen reinigen.