Marmerschoonmaken 1

Laat ons uw vloeren van marmer reinigen

Beschikt u over mooie marmeren vloeren? En moeten deze weer grondig gereinigd worden? Doe dit dan niet zelf. Marmer is namelijk een type natuursteen. Het is daardoor een erg sterk, luxueus, maar ook een zeer verfijnd materiaal. Wij raden u daarom aan deze klus uit te besteden aan ChemDry Doornenbal. Lees verder om te ontdekken waarom marmer reinigen behoort tot de specialistische schoonmaakklussen.

Vertrouw op onze schoonmaakmiddelen

Omdat marmer een type natuursteen is, kan het niet gereinigd worden met zomaar elk reinigingsmiddel. Bevat een schoonmaakmiddel bepaalde zuren, zoals een fris citrus-extract, dan kan dit juist voor extra vlekken zorgen in plaats van uw vloeren mooi reinigen. Ook is het op natuursteen niet de bedoeling grondig te gaan boenen. Dit kan kleurverschillen teweeg brengen. En de enige oplossing daarvoor is uw vloeren te laten schuren. U begrijpt, dat gaat u veel meer kosten, dan wanneer u alleen ons inschakelt voor een correcte schoonmaak van uw marmeren vloeren!

Schakel ons in om uw vloeren van marmer te reinigen

Mogen wij uw marmeren vloeren schoonmaken? Bel naar 0481-50900, mail naar info@chemdrydoornenbal.nl of vul ons online contactformulier in. Besteed het schoonmaken van uw vloeren van marmer vandaag nog uit aan onze specialisten!