21

Meubelreiniging voor uw kantoorpand

Wenst u de meubels van uw kantoorpand te laten reinigen? Een goed gereinigd kantoor met schoon meubilair heeft een positief effect op de uitstraling van uw bedrijf. Ook wordt de arbeidsproductiviteit hierdoor verhoogd. Men werkt immers beter in een schoon kantoor.
ChemDry kan uw meubilair snel en effectief reinigen en deze ook periodiek voor u onderhouden. Zet ons in voor een vakkundige meubelreiniging of laat ons uw kantoorpand schoonmaken. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uw meubelreiniging door ChemDry

Het regelmatig laten reinigen van uw meubilair verlengt de levensduur hiervan aanzienlijk.
Maar dat is niet het enige. De koolzuurmethode die wij hierbij hanteren en de korte droogtijd van onze materialen, draagt ook bij aan een beter binnenmilieu. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën geen kans zich in uw meubilair te nestelen. Wij kunnen uw meubelstoffen impregneren en ervoor zorgen dat deze vuilafstotend zijn. Ons impregneermiddel dringt diep in de vezel door en sluit deze af voor vuil en vocht. Zo kunnen wij het meubilair in uw kantoorpand optimaal reinigen. Laat ChemDry u voorzien van vrijblijvend advies. Zet ons in om uw meubilair vakkundig te reinigen en te impregneren!