Dry

Wilt u ook perfectie tijdens de feestdagen?

Het belang van de eerste indruk

Het lijkt misschien nog wel even te duren, maar de feestdagen staan alweer voor de deur. Immers, de Zwart Pietendiscussie raast alweer over het land. Er worden al verlanglijstjes voor Kerst bedacht. En mensen maken al plannen voor de jaarwisseling. Deze feestdagen gaan altijd gepaard met enorm veel sfeer. Om deze ambiance helemaal perfect te krijgen moet alles op orde zijn. Gordijnen worden gewassen. Lakens gestreken. En er wordt veelvuldig sfeerverlichting geplaatst. Wat in deze opsomming absoluut niet vergeten mag worden, is het reinigen van de vloerbedekking. Ga maar eens na. Als mensen ergens binnenwandelen, is een van de eerste dingen die ze zien de vloerbedekking! Lees snel verder wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vloerbedekking reinigen.

Hoe gaat dat in z’n werk, een vloerbedekking schoonmaken?

Wij van Chem-Dry Doornenbal reinigen vloerbedekking met behulp van specialistische machines. Deze machine werkt op zijn beurt weer met een unieke koolzuurmethode. Wat deze methode bijzonder maakt, is dat er zeer weinig water voor wordt gebruikt. Bovendien is voor deze reinigingsmethode geen zeep of poeder nodig. Dit levert u veel extra voordelen op. Uw vloerbedekking is straks niet alleen hygiënisch schoon en fris. Hij is namelijk ook al binnen 1 à 2 uur droog! En de luchtkwaliteit van uw ruimte gaat niet naar beneden dankzij chemische rommel. Tot slot is uw vloerbedekking beter bestand tegen vuil en viezigheid vanwege een goede impregnering. Bent u al overtuigd?

Een schone vloerbedekking is overal belangrijk

Weer even terug naar die belangrijke eerste indruk. Die tijdens de feestdagen misschien nog wel essentiëler is. Wij weten uit ervaring dat werkelijk overal de vloerbedekking op orde moet zijn. Zo hebben wij al vaak vloeren mogen reinigen in theaters, bioscopen, congreszalen en hotels. Maar ook in scholen, kantoren en wijkcentra worden wij regelmatig gevraagd. En vergeet natuurlijk niet de particulieren. Verwacht u met de feestdagen veel familie of vrienden? Ook dan wilt u natuurlijk het beste voor de dag komen. Een perfect gereinigde vloerbedekking draagt daar zeker aan bij. Wilt u deze klus door Chem-Dry laten uitvoeren? Heel verstandig. Wij zijn namelijk:

  1. Ervaren sinds 1991
  2. ISO 9001 gecertificeerd
  3. Voor particulieren en bedrijven

Laat ons uw feestdagen perfect maken

U begrijpt, pas als u uw vloerbedekking door Chem-Dry laat reinigen, kunt u pas echt zorgeloos van de feestdagen genieten. Uw vloer is dan hygiënisch schoon, de luchtkwaliteit in uw pand is danig verbeterd en eventuele vuiligheid die gemaakt wordt die mooie dagen, kan veel makkelijker verwijderd worden. Kortom, laat Chem-Dry nog voor de feestdagen uw vloerbedekking schoonmaken!