Impregneren Van Natuursteen

Een goed geïmpregneerde vloer is het halve werk!

Het bovenstaande is voor sommigen misschien moeilijk te geloven, maar het is echt zo: door de vloeren in uw kantoor of bedrijfspand te impregneren, beschermt u deze tegen water en vuil. Hierdoor wordt de dagelijkse schoonmaak van uw vloeren een stuk makkelijker en blijven de vloeren na schoonmaak langer mooi schoon. Dit is natuurlijk een mooi visitekaartje voor uw bedrijf!

Uw vloeren impregneren: hoe werkt het?

Het impregneren van uw vloeren is een belangrijk karwei en dit kunt u dan ook het beste overlaten aan een professional. Chem-Dry Doornenbal impregneert graag de vloeren in uw kantoor of bedrijfspand. Wij zijn gespecialiseerd in het impregneren van diverse vloeren, zoals houten en natuurstenen vloeren. Wij impregneren uw vloer door door de poriën van de vloer te voeden met impregneervloeistof, waardoor een dicht een egaal oppervlak ontstaat.

Impregneer uw vloeren voor een gezondere werkomgeving

Het impregneren van uw vloeren zorgt er niet alleen voor dat deze mooi blijven ogen en een goede indruk achterlaten op uw klanten en relaties. Het draagt tevens bij aan een beter binnenmilieu en een hygiënische en gezonde werkomgeving voor uw werknemers. Laat Chem-Dry Doornenbal daarom gauw uw vloeren op professionele wijze impregneren!