Impregneren Muur Nb

Laat uw buitenmuur impregneren

Een probleem dat vaak voorkomt in ons “natte” land zijn vochtige muren. Dit lijkt in eerste instantie niet gevaarlijk. Maar het tegendeel is waar. Er kan niet alleen schade ontstaan aan uw woning maar ook de gezondheid van de bewoners kan hierdoor in gevaar worden gesteld. Het wordt dan ook meer dan aangeraden om deze vochtproblemen zo snel mogelijk aan te pakken. Wij adviseren dan ook om dit uit te laten voeren door een professioneel bedrijf.

Vochtbescherming

Als regen doorslaat zorgt dit voor vochtophopingen in de spouwmuur. Dit zal vervolgens weer de binnenmuur aantasten. Als u ervoor kiest om de buitenmuur te impregneren zal er een waterafstotende beschermingslaag gerealiseerd worden. Dit zorgt ervoor dat het vocht niet in de muur trekt en hierdoor zijn uw gevels acht tot tien jaar beschermd. Ook zal het impregneren ervoor zorgen dat u minder geld kwijt bent aan uw energierekening.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over wat wij allemaal kunnen betekenen voor het impregneren van uw buitenmuur? Of wilt u ons al inschakelen? Chem-Dry Doornenbal is te bereiken op 0481-450900. Maar u kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@chemdrydoornenbal.nl. Wij komen graag bij u langs!