Sanitair Chemdry

Bacteriën in sanitaire ruimtes

Sanitaire ruimtes zijn een broedplaats voor bacteriën. Het is dan ook belangrijk om deze goed schoon te maken en schoon te houden. Soms lijkt de sanitaire ruimte schoon op het oog. Maar ondanks dat het schoon lijkt, kan het toch zijn dat er veel bacteriën achterblijven. Maar welke plekken op sanitaire ruimtes zijn meestal het viest? U zou denken dat dit de wc bril is. Echter zijn er plekken die dertig keer zoveel bacteriën bevatten. Dit zijn onder andere:

  • De deurklink
  • De lichtschakelaar
  • De spoelknop

Schakel een professional in

Wilt u dat uw sanitaire ruimtes altijd grondig gereinigd worden? Dan is het verstandig om een professioneel bedrijf zoals Chem-Dry Doornenbal in te schakelen. Wilt u dat de gezondheid van uw medewerkers gegarandeerd is? Laat uw sanitaire ruimtes dan schoonmaken door onze specialisten. Ook kunnen wij de dagelijkse schoonmaak aanvullen door een halfjaarlijkse dieptereiniging. Zo weet u altijd dat uw sanitaire ruimtes schoon zijn.

Meer informatie over onze sanitair reiniging?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat ons bedrijf kan betekenen voor uw sanitaire ruimtes? Neem dan vrijblijvend contact op met de vakmensen van Chem-Dry Doornenbal. U kunt ons telefonisch bereiken op 0481-450900. Mailen kan ook naar