Vinylvloer Schoonmaken 1

Vinyl vloeren in allerlei soorten

Wist u dat een vinyl vloer tegenwoordig te maken is in allerlei soorten printen. Welke kleuren, motieven of afdrukken u ook wilt het is allemaal mogelijk. Zo kunt u uw pand de uitstraling geven die u wenst. Hierbij wordt dan natuurlijk ook maatwerk geleverd. Geef uw wensen aan en kies een afdruk of een motief en het wordt gemaakt voor u. Maar als u zo’n dure vloer aanschaft moet deze ook schoongemaakt worden. Wilt u dat de vloer altijd mooi blijft? Denk er dan eens overna om een bedrijf zoals Chem-Dry Doornenbal in te schakelen om periodiek uw vinyl vloer te reinigen.

Het reinigen van uw vinyl vloer

Vinyl reinigen en onderhouden is zeer arbeidsintensief. Weet ook dat als het reinigen of het onderhoud aan de vloer niet goed gedaan wordt deze onherstelbaar beschadigd kan worden. Ook kan de kleur en het motief achteruitgaan als deze niet goed onderhouden wordt. U heeft dus alle redenen om dit uit te laten voeren door een professioneel bedrijf zoals Chem-Dry Doornenbal.

Meer weten over vinyl reinigen en onderhouden

Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen voor het onderhoud en reinigen van uw vinyl? Dan kunt u contact opnemen met Chem-Dry Doornenbal door te bellen naar 0481-450900. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar