Dry

Vlekken verwijderen

Waar gewerkt wordt ontstaan vlekken. Maar hoe verwijdert u deze vlekken zodat er niks meer van terug te zien is? Wanneer er vlekken op het tapijt ontstaan adviseren wij altijd om nooit te wrijven op het tapijt. Dit zorgt namelijk voor een structuurverandering die blijvend is. Deze verandering zal dan ook zichtbaar blijven als de vlek verwijderd is. Voor grondige vlekverwijdering is het altijd aan te raden om een om een professioneel bedrijf hiervoor in te schakelen. U kunt dan bijvoorbeeld terecht bij de vakmensen van Chem-Dry Doornenbal.

Ons advies voor vlekverwijdering

Wij raden aan om direct te reageren bij vlekken. Hoe langer u wacht des te moeilijker het verwijderen is. Kies altijd de juiste middelen om de vlek te verwijderen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Chem-Dry Vlekkenblusser of de Chem-Dry Olie en vettenverjager. Ga vervolgens met deze producten deppen, tot de vlek verdwenen is. Wij adviseren om hier zorgvuldig mee om te gaan, borstel of wrijf nooit te hard. Wanneer u dat wel doet is er een kans dat u de vlek alleen maar groter maakt of het oppervlak beschadigt.

Meer weten over vlekken verwijderen?

Heeft u nog vragen over de beste manieren om vlekken te verwijderen? Of wilt u ons direct inschakelen? Wij zijn te bereiken op 0481-450900. Of stuur een mail naar info@chemdrydoornenbal.nl. Wij helpen u graag!