Vinylvloer Schoonmaken 1

Kies voor eenmalig of periodiek onderhoud

Beschikt u over PVC vloeren? Hoe onderhoudsvriendelijk deze ook mogen zijn, het is aan te raden ook deze vloeren eenmaal à tweemaal per jaar vakkundig te laten schoonmaken. De specialisten van Chem-Dry Doornenbal zijn hier gespecialiseerd in. Wij informeren u graag over wat PVC vloeren precies zijn en hoe wij deze vakkundig schoonmaken.

Ontdek alles over PVC

PVC staat voor polyvinylchloride. Dit soepele, kunststof materiaal is in een groot aantal varianten verkrijgbaar. Het is zeer onderhoudsvriendelijk, betaalbaar en eenvoudig te leggen. Naast dat er enorm veel kleuren en patronen PVC bestaan, zijn er ook verschillen in opbouw. Zo bestaan er homogene uitvoeringen (volledig gemaakt van hetzelfde materiaal) en heterogene uitvoeringen (opgebouwd uit verschillende PVC lagen). Vaak wordt gekozen voor PVC met rug met een geschuimde tussenlaag. Een andere veel voorkomende uitvoering is PVC met een, al dan niet verwijderbare, polyurethaan verdichte toplaag. Wij weten precies welk reinigingsmiddel en welke apparatuur geschikt is voor uw PVC vloer. Hiermee maken wij uw vloer hygiënisch en stralend schoon.

Laat ons uw PVC vloer vakkundig schoonmaken

Wilt u dat wij uw PVC vloeren vakkundig komen schoonmaken? Bel naar 0481-50900, stuur een mail naar info@chemdrydoornenbal.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Vraag direct een geheel vrijblijvend offerte aan voor het schoonmaken van een PVC vloer.