Reiniging Parkeerdek Direct Afzuiging

Ontdek onze specialistische reinigingsdiensten

Naast onze diensten in vloer-, tapijt-, gevel- en meubelreiniging, kunt u ons ook inschakelen voor specialistisch schoonmaakwerk. Zo kunnen onze specialisten prima een parkeerdek schoonmaken. Wij werken zeer snel en uitvoerig. Op die manier zorgen we ervoor dat de dagelijkse gang van zaken van uw bedrijf of instelling geen belemmering ondervindt. Benieuwd naar onze diensten en de bijbehorende tarieven? Lees verder of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan over het reinigen van een parkeerdek.

Een parkeerdek reinigen zonder gedoe

Een parkeerdek moet bereikt kunnen worden wanneer er bezoekers, patiënten, gasten of klanten verwacht worden. Een schoonmaakklus mag daarom niet te veel tijd innemen of voor te veel oponthoud zorgen. Wij werken snel, vakkundig en voorkomen dat er een waterballet ontstaat op uw parkeerdek. Wij reinigen uw vloer namelijk met directe afzuiging. Zo kan men tijdens onze werkzaamheden gewoon gebruik maken van het parkeerdek. Dus is het alweer een geruime tijd geleden dat u deze heeft laten reinigen? Schakel ons direct in!

Schakel ons in voor het reinigen van uw parkeerdek

Bel naar 0481-50900, stuur een mail naar info@chemdrydoornenbal.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Dan sturen wij u een geheel vrijblijvende offerte toe over het reinigen van uw parkeerdek.