Gevelreiniging

Uw gevel en het herfstseizoen

De herfst is weer begonnen en dat betekent veel regen! Goed voor de natuur, maar helaas een aanslag op uw gevel! Door de regen spoelt er veel vuil op uw gevel en krijgen de stenen een steeds donkerdere kleur. Laat uw gevel dan ook goed bijhouden. Maak gebruik van de gespecialiseerde service van Chem-Dry!

Uw gevel laten reinigen en impregneren

Doordat uw gevels door de regen steeds meer verkleuren, doet u er goed aan uw gevel goed bij te houden. Of dit nu in de zomer of herfst is, winter of lente, in alle seizoen is dit aan te raden. Zo voorkomt u dat uw gevel straks niet meer in oorspronkelijke staat terug te krijgen is. Chem-Dry is hierin uitermate gespecialiseerd. Wij hanteren diverse technieken, zoals het gebruik van softstralen en hogedrukreiniging. Wilt u het schoonste effect boeken met uw gevel? Dan raden wij u aan uw gevel geheel te impregneren. Zeker wanneer u lichte stenen heeft. Impregneren zorgt namelijk voor een waterafstotende buitenlaag, waardoor het vocht niet in uw muren trekt. Impregneermiddel dringt tot diep in uw muur door en blijft hier zo’n 8 tot 10 jaar aanwezig!

Benader ons snel voor uw gevelreiniging!

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor het laten reinigen van uw gevel! Onze professionals helpen u graag weer aan een mooi aanzicht van uw gevel. Bel ons via 0481-50900, info@chemdrydoornenbal.nl of vul ons online contactformulier in. Hopelijk tot ziens!