Reiniging Zonnepanelen

Ervaar meer rendement met schone zonnepanelen

Dacht u altijd dat uw zonnepanelen wel werden schoongespoeld door de regenbuien in Nederland? Dan heeft u dit goed mis! In regen zit vaak veel viezigheid en bovendien spoelt regen lang niet al het vuil van uw zonnepanelen af. En helemaal wanneer u zonnepanelen op uw pand heeft liggen met een vlakke hellingshoek: dan raden wij helemaal aan om de specialisten van Chem-Dry Doornenbal in te schakelen. Lees verder en we leggen u uit waarom.

Redenen waarom uw rendement vermindert

Door de maanden heen komt er rotzooi op uw panelen te liggen. Denk hierbij aan bladeren, takjes en vogelpoep. Hierdoor komt er een schaduwvlek op uw panelen, wat zorgt voor minder rendement. Maar hoe blijft u alert op de status van uw panelen? Inspecteer een paar keer per jaar uw panelen zelf en schakel op tijd hulp in. Daarnaast raden wij het af om zelf in de weer te gaan met schoonmaakmiddelen: de verkeerde middelen kunnen namelijk het glas aantasten en krasjes achterlaten. Schakel daarom de professionals van Chem-Dry Doornenbal in en haal het maximale uit uw panelen!

Neem direct contact op

Vogelpoep gespot op uw panelen? Chem-Dry Doornenbal reinigt uw zonnepanelen zorgvuldig zodat u geen rendement verliest. Bereik ons via 0481-50900, info@chemdrydoornenbal.nl of vul ons online contactformulier in en we komen graag bij u langs!