Gordijnen

Chem Dry is gespecialiseerd in Brandvertraging

Wilt u een brand zoveel mogelijk voorkomen? Dan is brandvertraging de ideale oplossing voor uw pand. Een brand is meestal zo ontstaan en zorgt vaak voor ingrijpende gevolgen. Dit kan door kortsluiting in uw pand, een brandende sigarettenpeuk of zelf opzettelijk gebeuren. Als eigenaar van een pand heeft u hier niet altijd vat op. Wel kunt u iets doen om het uitbreiden van een brand zoveel mogelijk te voorkomen. Bij Chem Dry geloven wij dat voorkomen beter dan genezen is en raden wij u brandvertraging in uw pand ten zeerste aan.

Onze werkwijze

Chem Dry is erin gespecialiseerd om uw stofferingen geheel brandvertragend te maken. Dit doen wij op een snelle en secure wijze. Wij zijn een officiële dealer van Ajax Flamelock, wat betekent dat u kunt rekenen op de beste brandvertraging voor uw gordijnen en vitrage. Het goede nieuws is ook dat u na het aanbrengen van de brandvertraging een certificaat krijgt dat u ter controle kunt overhandigen aan de brandweer.

Brandvertraging? Maak een afspraak!

Wilt u een brand in uw bedrijfspand het liefst zoveel mogelijk voorkomen? Maak dan een afspraak met Chem Dry. Spoedig komen wij dan bij u langs om de brandvertraging aan te brengen. Wilt u meer informatie? Of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met onze professional.