Gevelreiniging

Gevelreiniging in de zomer

Gevels van panden vervuilen snel. Zeker wanneer zich periodes met veel regen hebben voorgedaan. Met de tijd worden de stenen donkerder en vuiler. Laat u de gevel van uw pand niet periodiek onderhouden, dan is de kans groot dat het vuil straks nog maar zeer moeilijk te verwijderen is. Gelukkig kan Chem Dry Doornenbal dit probleem vakkundig verhelpen, zodat u weer profiteert van een mooi aanzicht van uw pand. Een pand dat een goede indruk achterlaat op uw klanten.

Wat kan Chem Dry voor uw gevel betekenen?

Chem Dry kan uw gevel geheel reinigen, waarbij wij onder andere gebruik maken van technieken, zoals hogedrukreiniging en softstralen. Ook kunnen wij uw gevel geheel impregneren. Wanneer wij dit doen, zal er aan de buitenmuur een waterafstotende beschermlaag ontstaan. Hierdoor trekt het vocht niet de muren in. Ons impregneermiddel blijft wel 8 tot 10 jaar aanwezig en dringt tot diep in de stenen van uw pand door.

De gevel van uw pand laten reinigen? Maak een afspraak!

Wilt u een mooier aanzicht van uw pand en de gevel optimaal laten reinigen? Maak dan een afspraak met een van onze experts. Bel ons voor meer informatie of vraag direct uw vrijblijvende offerte aan. Zo heeft u straks snel een geheel gereinigde gevel!