Sanitair Chemdry

Kies voor een dieptereiniging van uw sanitair

Een dagelijkse reiniging van uw sanitair lijkt misschien op het oog voldoende. Niets is echter minder waar. In sanitaire ruimtes ontstaat dagelijks enorm veel zichtbaar en onzichtbaar vuil. Dit kan erg smerig ogen, maar is bovenal enorm onhygiënisch. Kortom, u laat met vuil sanitair absoluut geen goede indruk achter bij uw gasten, relaties en bezoekers! Een dieptereiniging is daarom essentieel. Laat daarom uw sanitair reinigen door Chem-Dry Doornenbal.

Dit reinigen wij tijdens een dieptereiniging

Als onze vakmensen sanitair reinigen, zorgen we er natuurlijk voor dat uw kranen, wastafels, toiletten en urinoirs volledig bacterievrij en hygiënisch zijn. Maar dat is nog niet alles. Wij pakken namelijk ook de wat moeilijker bereikbare plekken aan. Denk aan de kitnaden, de wandtegels, de vloertegels en de voegen. Deze reinigen we extra goed, zodat onder andere kalk en urinekristallen worden verwijderd. Voor deze reiniging gebruiken wij een speciale reinigingsmachine. Benieuwd? Maak een afspraak met ons!

Wanneer mogen wij uw sanitair reinigen?

Wilt u uw sanitair weer eens grondig laten reinigen? Erg verstandig. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, bel naar 0481-450900 of stuur een e-mail naar info@chemdrydoornenbal.nl. Als wij uw sanitair mogen reinigen, bent u verzekerd van een stralend en hygiënisch resultaat.