Chair

Vakkundige reiniging houten vloer in noodzakelijk

Heeft u een bedrijf met prachtige sfeervolle houten vloeren? Dat geeft een heel warme uitstraling. Maar dan heeft u vast ook gemerkt dat een houten vloer ook ‘werkt’. Temperatuurverschillen en meer of minder luchtvochtigheid bepalen de mate waarin uw vloer werkt. Daarom wordt een houten vloer voorzien van een impregneermiddel, een slijtlak en/of afgewerkt met olie. Daarnaast is regelmatige specialistische reiniging heel belangrijk. Chem-Dry Doornenbal kan u hierbij helpen.

Werking van houten vloeren

In Nederland hebben we een zeeklimaat. Dat levert grote verschillen op in de luchtvochtigheid in verschillende jaargetijden. Uw houten vloeren reageren hier op. De specialisten van Chem-Dry Doornenbal zijn gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van houten vloeren. Wij gebruiken hiervoor specialistische machines waarmee de uitstraling en kwaliteit van uw vloeren behouden blijven. Tegelijkertijd verlengen wij de levensduur van uw vloer door deze vakkundig en duurzaam te reinigen.

Houten vloeren reinigen door Chem-Dry Doornenbal

Wilt u meer weten over het reinigen van de houten vloeren in uw bedrijfspand of kantoor? Maak dan een afspraak met de specialisten van Chem-Dry Doornenbal. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0481-50900. Stuurt u liever een e-mail? Mail dan naar info@chemdrydoornenbal.nl.