Graf Verweijderen Afb

Graffiti verwijderen; geen kunst!

Overal in het straatbeeld in Nederland ziet u graffiti om u heen. Het wordt in veel gevallen als kunst beschouwd. Maar als het op uw bedrijfspand zit, is die kunst vaak geen visitekaartje voor uw firma. In dat geval wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk van af. Chem-Dry Doornenbal kan graffiti door middel van specialistische reiniging voor u verwijderen.

Graffiti verwijderen is een specialistisch werk

Graffiti kan voor ergernis en overlast zorgen. En als het uw pand betreft, zorgt het ook nog eens voor extra kosten voor u. Die kosten houdt u het liefste zo laag mogelijk. Wij zijn specialist in verwijderen van graffiti van uw bedrijfspand tegen een scherp tarief. Graffiti verwijderen doen wij met een methode die de ondergrond grondig reinigt en waarbij we die ondergrond beschadigen. Afhankelijk van de ondergrond werken wij met turbostralen of hogedrukapparatuur. En dat altijd in combinatie met een verantwoord en veilig reinigingsmiddel.

Neem contact op over graffiti verwijderen

Wilt u de graffiti laten verwijderen? Schakel dan de specialisten van Chem-Dry Doornenbal in voor een specialistische reiniging. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geen last meer heeft van graffiti. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel naar 0481-450900 of mail naar info@chemdrydoornenbal.nl.