Sanitair Chemdry

Laat uw sanitaire vloeren reinigen door een professional

Heeft u een kantoorpand, evenementenhal, instelling of school met verschillende sanitaire voorzieningen? Dan is het belangrijk dat u deze ruimtes regelmatig schoonmaakt. Bij het schoonmaken van sanitaire ruimtes zijn er vaak moeilijk bereikbare plekken die worden overgeslagen. Na verloop van tijd hopen vuil, kalk en urinekristallen zich op en wordt de ruimte steeds viezer. Het gaat stinken, het oogt onfris en het zijn plekken waar bacteriën ontwikkelen en verspreiden. Het is daarom verstandig om periodiek een professioneel bedrijf als Chem-Dry Doornenbal langs te laten komen om een dieptereiniging uit te laten voeren.

Een dieptereiniging van uw sanitair

Voor de dieptereiniging van uw sanitair maken wij gebruik van een speciale reinigingsmachine. Met deze reinigingsmachine kunnen we al de aanwezige kranen, wastafels, urinoirs, vloertegels en wandtegels grondig reinigen. Ook de moeilijk bereikbare plekken wordt ontdaan van onder andere vuil, kalk en urinekristallen. Na de schoonmaak is uw wc- en doucheruimte weer helemaal schoon en fris.

Neem contact met ons op

Laat de specialisten van Chem-Dry vandaag nog langskomen voor een grondige reiniging van het sanitair. Maak direct een afspraak of sluit een onderhoudscontract met ons af. U bereikt ons via 0481-50900,info@chemdrydoornenbal.nl of u vult het online contactformulier op onze website in.