Straatwerk Schoon  Vuil

Smerige bestrating is een doorn in het oog

Als horecabedrijf heeft u uw terras helemaal op orde: leuke stoelen en tafels, mooie parasols, een heater voor in de winter. Echter wordt dit alles ontsierd door vuile klinkers waar drankjes op geknoeid en kauwgoms achteloos uitgespuugd worden. Als ondernemer is dit voor u natuurlijk een doorn in het oog. Gelukkig zijn er methodes om uw terras schoon te maken en het er zo goed als nieuw uit te laten zien!

Onze speciale straatreinigings machine

Gelukkig kunt u bij Chem-Dry Doornenbal terecht voor een grondige reiniging van de bestrating van uw terras. Wij werken met een speciale straatreinigings machine waarme we klinkers en overig straatwerk brandschoon krijgen. Zo wordt achtergebleven kauwgom verwijderd zonder het zand tussen de klinkers mee te nemen. Deze machines zijn overigens ook uitermate geschikt voor onder andere parkeergarages, winkelcentra en luchthavens. Het schoonmaken van bestrating gebeurt namelijk snel en efficiënt.

Neem contact op

Bent u ook benieuwd hoe wij van Chem-Dry Doornenbal de bestrating van uw terras weer mooi schoon krijgen? Neem dan eens contact met ons op. Wij stellen direct en vrijblijvend een offerte voor u op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 048-1450900 of een mail te sturen naar info@chemdrydoornenbal.nl.