Meubelreiniging Stoelen

Laat congresstoelen grondig reinigen

Bij een congres is het voor de organisatoren natuurlijk van groot belang dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Bij het kiezen van een congreshal wordt dan ook overal op gelet. Grote vlekken en vieze geurtjes in de stoelen? Dat is meteen een afknapper. De zaal ziet er in dat geval een stuk minder professioneel uit. Laat de stoelen van uw zaal daarom een of twee keer per jaar grondig reinigen.

Schone meubelen met geavanceerde technieken

Als u Chem-Dry Doornenbal inschakelt om het meubilair van uw congreszaal een goede beurt te geven, bent u gegarandeerd van een mooie zaal. Wij gebruiken namelijk een speciale meubel reinigingsmachine. De koolzuurmethode die deze machine aanhoudt zorgt ervoor dat er geen poeder- of zeepresten achterblijven in de stoelen. Bovendien heeft het een korte droogtijd wat de aanwas van nieuwe bacteriën voorkomt. U kunt de stoelen ook meteen laten impregneren, wat vuil en water afstoot wordt en ervoor zorgt dat veel langer schoon blijven.

Neem contact op

Het is dus wel duidelijk dat u voor een grondige schoonmaak van de stoelen in uw zaal contact op moet nemen met Chem-Dry Doornenbal. Kan uw vloer ook wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Ook hiervoor schakelt u onze hulp in! Bel ons en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.