Siergrind

Haal het buitengevoel naar binnen

Met een mooie siergrindvloer haalt u een stukje natuur naar binnen. Dit is vooral nu erg fijn, wanneer het buiten steeds kouder wordt en het prettig is om aangenaam binnen te zitten. De Romeinen en de Grieken waren de eerste die kiezelstenen gingen gebruiken als vloerbedekking, waarna de meer stijlvolle mozaïek vloeren volgden. Deze vloeren werden gemaakt van kiezelsteen, wat tegenwoordig weer de inspiratie is voor de stijlvolle vloer van siergrind.

Stofzuigen is voldoende

Natuurlijk is het met een vloer van siergrind ook belangrijk om deze goed te onderhouden. Zelf is het belangrijk om vuil en stof te verwijderen door een keer per week grondig te stofzuigen. Let op dat je een vloer van siergrind nooit mag dweilen. Daar wordt de vloer alleen maar viezer van omdat het vuil zich tussen de kiertjes van de steentjes bevindt. Het vuil krijgt u dus niet weg, en u verspreidt alleen maar smerig water. Een vloer van siergrind vergt een keer per jaar een grote reinigingsbeurt met een speciale machine.

Grondige reiniging door Chem-Dry Doornenbal

Hiervoor kunt u de hulp inschakelen van Chem-Dry Doornenbal. Wij beschikken over de machine die uw vloer van siergrind brandschoon kan maken zonder daarbij de vloer te beschadigen. Hierdoor wordt het niet alleen schoner, maar gaat de grindvloer ook nog eens een stuk langer mee. Neem eenvoudig contact op met Chem-Dry Doornenbal om een afspraak te maken om uw siergrindvloer te laten reinigen. Bel 048-1450900 en de specialisten van Chem-Dry komen uw siergrindvloer reinigen!