Bedrijvenpaginatapijtreinigingkantoor

Uw bedrijf verhuizen?

Zit u momenteel in een kantoorpand en gaat u binnenkort verhuizen naar een ander pand? Moet u het oude kantoorpand bezemschoon opleveren? Of bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor in het nieuwe kantoorpand? Schakel Chem-Dry Doornenbal in voor het bezemschoon opleveren van uw oude pand of het laten onderhouden van uw nieuwe pand.

Wat kunnen wij in uw kantoorpand voor u doen?

Chem-Dry Doornenbal regelt de gehele schoonmaak van uw kantoorpand. U kunt bij ons terecht voor het laten reinigen en impregneren van uw tapijt, het laten reinigen van uw meubels met een speciale meubelreinigingsmachine en het reinigen van de gevels van uw kantoorpand. U kunt ook uw zonnepanelen door ons laten onderhouden. Wilt u meer veiligheid in uw kantoorpand? Laat ons uw stofferingen dan brandvertragend maken. Ook dat doen wij namelijk. Indien u kiest voor onze service, zorgen wij voor een geheel bezemschoon pand of een uitstekend onderhouden nieuw kantoorpand.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u uw kantoor bezemschoon door ons laten opleveren? Of mogen wij uw nieuwe kantoorpand onderhouden? Neem dan snel contact met ons op, zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen opstellen! Laat ons weten wat uw wensen zijn. Bel ons via 0481-50900, info@chemdrydoornenbal.nl of vul ons online contactformulier in. Onze professionals zijn u graag van dienst!