Straatwerk Schoon  Vuil

Een vuile straat in de herfst

Nu de herfst begonnen is, veranderd ook het weer. Het regent meer, er ontstaat modder op de straten en de bladeren vallen van de bomen. Is door het onstuimige weer uw straatwerk, promenade of parkeerplaats niet meer zo schoon als het moet horen te zijn? Geen probleem! Chem-Dry Doornenbal helpt u graag met een grondige straatreiniging. Onze straatreiniging is onder ander toe te passen bij parkeergarages, winkelcentra en luchthavens. Met onze hulp oogt uw straat weer schoon en fris.

Het schoonmaken van uw straat

Hoe maken wij uw straat, parkeerplaats of promenade weer schoon? Voor een optimaal resultaat maken wij gebruik van een speciale machine. Met deze machine kunnen wij zeer efficiënt de straat ontdoen van vuil. Ook hardnekkig vuil, zoals achtergebleven kauwgom, kan op deze manier worden aangepakt. Tijdens de reiniging wordt het zand tussen de klinkers niet meegenomen. Op deze manier zorgen wij voor het gewenste resultaat. Wilt u regelmatig uw straat laten reinigen door onze specialisten? Sluit dan een onderhoudscontract met ons af!

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar onze speciale straatreiniging? Of wilt u direct een afspraak met ons maken voor een straatreiniging? Bel ons dan via telefoonnummer 0481-50900, mail naar info@chemdrydoornenbal.nl of vul het online contactformulier op onze website in. Laat ons weten wat uw wensen zijn op het gebied van een straatreiniging.