Meubelreiniging Stoelen

Vuil in de bekleding

De herfst is weer begonnen en dat betekent dat er weer veel vuil van buiten mee naar binnen wordt genomen. Dit vuil is funest voor de meubels in uw bedrijf. Door het vuil zien de meubels er niet alleen smoezelig uit, maar zullen ze ook eerder slijten. Kies er daarom voor om uw meubels te laten reinigen door een echte specialist als Chem-Dry Doornenbal. Wij helpen met onze meubelreiniging zowel particulieren als bedrijven. Denk aan meubels in een zaal, kantoor, publieksruimte of woonkamer, alles is mogelijk bij ons.

Een uitermate veilige schoonmaakmethode

Meubelreiniging is een goedkoop alternatief voor het opnieuw stofferen van uw meubels. Met onze meubelreiniging zien uw meubels er namelijk weer uit als nieuw. Tijdens de reiniging maken wij gebruik van de unieke koolzuurmethode. Deze moderne en veilige methode verbruikt minder water dan andere methodes. Daarnaast komt er geen zeep of poeder aan te pas. Kies u voor de koolzuurtechniek? Dan wordt de levensduur van uw meubels verlengd, blijven er geen poeder of zeepresten achter in de bekleding en zijn er geen onfrisse geuren meer aanwezig. Tot slot heeft deze methode een zeer korte droogtijd, waardoor de aanwas van bacteriën wordt voorkomen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer te weten komen over de koolzuurmethode? Of wilt u direct een afspraak met ons maken voor een grondige meubelreiniging? Bel ons dan via 0481-50900, mail naar info@chemdrydoornenbal.nl of vul het online contactformulier op onze website in. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn op het gebied van meubelreiniging.