Cruise

Betere uitstraling op het water

Bij lekker weer is er niets lekkerder dan heerlijk genieten op het water! dat vinden u gasten ook. Maar is uw boot daar wel al klaar voor? Chem-Dry Doornenbal wordt – tegenwoordig – steeds meer ingezet voor het reinigen van boten of cruiseschepen. Dit doordat het van belang is om alle ruiten goed schoon te hebben. Want waarom het water op gaan als uw gasten kunnen genieten van het uitzicht? Daarbij is het ook een stuk veiliger als uw ruiten professioneel zijn gereinigd en u dus niet bang hoeft te zijn voor slecht zicht.

Meer dan alleen de glasbewassing van uw schip

De reden dat steeds meer wordt gekozen voor Chem-Dry als het gaat om het reinigen van (cruise)schepen, is dat wij u zoveel meer kunnen bieden dan alleen maar het reinigen van uw ruiten. Doordat wij een allround professioneel schoonmaakbedrijf zijn kunnen wij namelijk ook direct de gehele interieur voor u reinigen. U kunt hierbij denken aan de reiniging van sanitaire ruimtes, houten vloeren, interieur en matrassen. Zo bent u direct klaar om het water op te gaan!

Neem contact op voor de reiniging van uw schip

Wilt u graag uw boot, sloep of (cruise)schip laten reinigen? Voor een specialistische reiniging van de ruiten van uw schip, of hele interieur, neemt u contact op met Chem-Dry Doornenbal! Wij zorgen ervoor dat u direct het water op kunt zodra wij klaar zijn! Wilt u direct een afspraak inplannen? Of liever eerst meer informatie over de mogelijkheden voor uw schip? Neemt u contact met ons op. U kunt bellen naar 0481-450900 of mailen naar info@chemdrydoornenbal.nl. Dan zorgen wij van Chem-Dry Doornenbal dat uw (cruise)schip er weer klaar voor is!