HPIM0652

Natuursteen wordt steeds populairder. Zowel particulieren als bedrijven weten deze prachtige steensoort steeds meer te waarderen. Echter, vaak wordt niet stilgestaan bij de specialistische reiniging die natuursteen behoeft. Als er verkeerde middelen, materialen en reinigingsproducten op natuursteen worden gebruikt, kan dit blijvende schade aan uw vloer brengen! Laat u daarom adviseren door de specialisten van Chem Dry Doornenbal als u natuursteen wilt laten schoonmaken!

Algemene informatie over natuursteen

Onder natuursteen zijn drie vormen te onderscheiden. Kalkhoudend, kalkvrij en keramische natuursteen. De kalkhoudende varianten bevatten als hoofdbestanddeel calciumcarbonaat. Tot deze groep behoren marmer- en kalksteensoorten. De kleuren variëren van wit tot diepzwart. Het hoofdbestanddeel bij kalkvrije steensoorten is siliciumdioxide. Tot deze groep behoren onder andere de verschillende graniet-, gneis-, kwartsiet- en leisteensoorten. Ook deze stenen zijn te vinden van vrijwel wit tot zwart. Keramische steen is vervaardigd uit een gebakken kleimengsel. Welke variant bevalt u het meest? En hoe zit het met het schoonmaken van deze stenen?

Als u uw natuursteen wilt laten schoonmaken

Het schoonmaken van waardevol natuursteen moet foutloos gebeuren. Schakel daarom Chem Dry Doornenbal in. Wij gebruiken de juiste producten, materialen en technieken.Vraag een offerte aan of bel 0481-450900. Dan komen wij spoedig uw natuursteen schoonmaken.