Wij staan voor u klaar in Malden

schoonmaken_siergrind_vloerHeeft u een schoonmaakbedrijf in Malden nodig? Dan is Chem-Dry Doornenbal uw adres. Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring in huis kunnen wij hulp bieden bij verschillende schoonmaakwerkzaamheden in Malden. Ons schoonmaakbedrijf vindt het belangrijk om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Niet alleen houden wij daarom rekening met uw wensen, maar bieden wij u ook extra service. Zo vindt u bij ons een speciale calamiteitendienst. In het geval van brand, inbraak of een overstroming zijn wij 24 uur per dag te bereiken en komen we zo spoedig mogelijk bij u langs.

Ons schoonmaakbedrijf helpt u bij:

U bent bij ons schoonmaakbedrijf in Malden aan het juiste adres voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Ons schoonmaakbedrijf is ISO 9001 gecertificeerd. U bent bij ons er dan ook van verzekerd dat er kwaliteit geleverd wordt. In Malden kunnen wij u helpen met onder andere:

Duurzame vochtbescherming van uw buitenmuur

Naast het normale schoonmaakonderhoud, zoals vloerreiniging en glasbewassing, kunt u bij ons ook terecht voor specialistische reiniging. Een van de specialistische diensten die ons schoonmaakbedrijf in Malden aanbiedt, is gevelreiniging en het impregneren van uw buitenmuren. Door het doorslaan van regen kan er een vochtophoping ontstaan in uw spouwmuur. Dit kan in de loop van tijd ook uw binnenmuur aantasten. Door ons schoonmaakbedrijf een impregneermiddel op uw muren te laten aanbrengen, ontstaat er een waterafstotende laag. Dit zorgt ervoor dat uw gevel tussen de 8 en 10 jaar beschermd is tegen vuil en vocht. Daarnaast verhoogt het ook de isolatiewaarde van uw muren in Malden, waardoor uw stookkosten zullen verminderen.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Ons schoonmaakbedrijf zet graag een stap extra voor u als klant uit Malden. Wij helpen u dan ook graag wanneer u nog vragen heeft of u graag wat meer informatie wilt ontvangen. Neemt u dan ook gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0481-450900. Heeft u een minder dringende vraag? Dan kunt u ook een e-mail naar info@chemdrydoornenbal.nl sturen of het contactformulier op de site invullen. Uw bericht zal dan zo spoedig mogelijk door ons beantwoord worden. Wat mag ons schoonmaakbedrijf in Malden voor u doen?