Marmerschoonmaken 1

De aanpak voor het schoonmaken van marmer

Een vloer van marmer is duurzaam en slijtvast. Het schoonmaken van marmer is ook dan extra belangrijk voor het behoud van een stralende vloer. Alleen de dweil over de vloer om de zoveel tijd, is niet voldoende. Maar hoe zorgt u er nou voor dat marmer zijn originele staat behoudt? Bij ChemDry Doornenbal weten wij precies welke materialen en schoonmaaktechnieken het beste zijn voor uw marmer. Het regelmatig en professioneel laten schoonmaken van marmer, zorgt ervoor dat u nog jarenlang plezier heeft van uw vloer.

Hoe houdt u marmer schoon?

Marmer schoonmaken is vrij simpel, alleen moet u wel voorzichtig zijn met zuren. Zo kunnen zure producten als citrusvruchten, wijn en zelfs schoonmaakproducten zorgen voor vlekken. Onze specialisten bij ChemDry Doornenbal weten met de juiste en duurzame middelen uw vloer te reinigen. Voor het beste schoonmaakresultaat raden wij periodiek onderhoud aan voor uw vloer.

Laat het schoonmaken van marmer over aan de specialist

Steeds meer mensen schakelen een deskundig bedrijf in voor het schoonmaken van marmer. U wilt immers dat dit weer de originele uitstraling terugkrijgt of u wilt voorkomen dat uw vloer beschadigd raakt. Wat het is ook, ChemDry Doornenbal biedt altijd passend advies en een oplossing voor uw vloer. Bel 0481-450900 of stuur een mailtje naar info@chemdrydoornenbal.nl voor meer informatie. Wilt u ook de beste zorg voor uw marmer? Het schoonmaken van uw marmer doen wij met plezier!