Marmoleum Reinigen Arnhem

Kies voor professionele vloerreiniging

Steeds meer mensen kiezen voor professionele vloerreiniging. Klanten van diverse bedrijven schakelen ons bij ChemDry Doornenbal in voor zowel eenmalige vloerreiniging als periodieke schoonmaakklussen. Een bedrijf runnen en het schoonmaken kost natuurlijk veel tijd en energie. Ontdek daarom onze service in professionele vloerreiniging.

Wat wij voor u kunnen betekenen bij vloerreiniging

De uitstraling van uw bedrijf is essentieel voor uw klanten, bezoekers en relaties. Dit geeft immers de eerste indruk van uw bedrijf. Dus om wat voor een vloer het ook gaat, wij reinigen zowel harde als elastische vloeren. Vaak zien we vlekken die op een gegeven
moment permanent in de vloer blijven zitten omdat er te weinig wordt schoongemaakt. Wij weten dit soort problemen te voorkomen met behulp van de juiste materialen. Voorkom dat uw vloer gerenoveerd of vervangen moet worden. Schakel de ervaren specialisten van Chemdry in voor professionele vloerreiniging.

Uw partner in specialistische reiniging

Wilt u ook dat uw bedrijf er altijd net en mooi uitziet? En dat uw vloer zo lang mogelijk mee gaat? Wij reinigen en onderhouden diverse vloeren van onder andere hout, linoleum, siergrind, PVC en natuursteen. Met behulp van speciale apparatuur en reinigingsmiddelen ziet uw vloer er weer perfect uit. Dus laat de vloerreiniging over aan uw professionele partner.