Uw specialist

BedrijvenpaginaspecialistischwerktennishalHeeft u de hulp nodig van een schoonmaakbedrijf in Wageningen? Wij van Chem-Dry Doornenbal staan graag voor u klaar. Als schoonmaakbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van onder meer meubilair en vloeren van verschillende vloeren. Daarnaast kunnen wij ook het onderhoud van uw vloeren verzorgen in Wageningen. Wij bieden u onderhoud op maat. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen. Ook kunt u bij ons terecht voor gevel- en terrasreiniging, glasbewassing en waterschadeherstel. Welke schoonmaakdienst u ook zoekt, wij regelen het voor u.

Uw adres voor:

Doordat wij als schoonmaakbedrijf al meer dan 20 jaar actief zijn, zijn wij in staat om u met een ruim aanbod aan diensten te helpen in Wageningen. Hierbij staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook voor dat werkzaamheden naar wens worden uitgevoerd. U bent bij ons schoonmaakbedrijf in Wageningen aan het juiste adres voor:

  • Tapijtreiniging: een unieke methode die de luchtkwaliteit verbetert
  • Vloerreiniging voor verschillende vloertypen
  • Meubelreiniging: uw stoelen zullen er weer als nieuw uitzien
  • Specialistische reiniging waaronder het verwijderen van kauwgom en straatreiniging
  • Gevelreiniging voor verschillende muren. Ook impregnatie voor het waterdicht maken van uw gevel is mogelijk

Onze calamiteitenservice

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan bij Chem-Dry Doornenbal. Ons schoonmaakbedrijf vindt het dan ook belangrijk om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn in Wageningen. Wij begrijpen dat wanneer u een noodgeval zoals lekkage of overstroming heeft, dat u dit dan zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Want kunt u in Wageningen niet aan het werk, dan verdient u ook niets. Daarom biedt ons schoonmaakbedrijf u een calamiteitendienst. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor noodgevallen. Onze medewerkers komen dan zo vlug mogelijk bij u langs om het probleem te verhelpen en ook zorgen zij voor de nodige nazorg.

Kies voor ons schoonmaakbedrijf in Wageningen

Of u nu graag hulp wilt bij vloerreiniging of iemand zoekt die graffiti kan verwijderen, wij van Chem-Dry Doornenbal bieden al deze diensten en meer in Wageningen. Benieuwd geworden naar wat ons schoonmaakbedrijf voor u kan betekenen? Of zou u graag onze hulp inschakelen? Neem dan contact op met ons. Onze medewerkers helpen u graag verder. Stuurt u ons vandaag nog een e-mail (info@chemdrydoornenbal.nl) of bel ons (0481-450900), wanneer u ons graag persoonlijk spreekt. Waarvoor schakelt u ons schoonmaakbedrijf in Wageningen in?