Schoonmaakbedrijf in Wijchen dat kwaliteit levert

graffiti_verwijderenWanneer u een schoonmaakbedrijf in Wijchen wilt inschakelen, dan wilt u kwaliteit geleverd krijgen. Bij Chem-Dry Doornenbal bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij krijgen schoon wat een ander schoonmaakbedrijf niet lukt. Hiervoor maken we gebruik van unieke methodes, zoals onze koolzuurmethode voor meubelreiniging. Dit bespaart u veel geld, want u hoeft geen nieuwe meubels te kopen. Bovendien hanteren we zeer scherpe prijzen, dankzij onze efficiënte werkwijze. Ons schoonmaakbedrijf probeert uw werkproces zo min mogelijk te verstoren. U merkt niet dat wij aan het werk zijn geweest, maar u zult wel merken dat uw werkomgeving weer fris en schoon is!

Vele diensten onder hetzelfde dak

Ons schoonmaakbedrijf combineert diverse diensten, zodat we onze klanten in Wijchen optimaal kunnen helpen. Wanneer we bijvoorbeeld uw parketvloer reinigen, kunnen we direct de meubels en vloerkleden meenemen. Omdat specialistische reiniging om veel vakkennis vraagt, zorgen wij ervoor dat de diverse disciplines elkaar versterken. Daardoor omvat de specialistische reiniging van ons schoonmaakbedrijf in Wijchen onder meer:

  • Meubelreiniging met onze unieke methode
  • Vloerreiniging van onder meer parket, linoleum en marmer
  • Impregneren en gevelreiniging voor minstens acht jaar effect
  • Tapijtreiniging en tevens het schoonmaken van vloerkleden
  • Graffiti verwijderen en een beschermlaag aanbrengen

Hierboven ziet u slechts een overzicht van wat we voor u kunnen doen in Wijchen. Wilt u hier meer over weten? Belt of mailt u dan gerust naar ons schoonmaakbedrijf voor meer informatie.

Waarom kiest u voor Chem-Dry?

Dat we niet het enige schoonmaakbedrijf in de regio Wijchen zijn, hoeven we u vast niet te vertellen. U kunt dus eenvoudig en snel ook een concurrent van ons inhuren. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom zetten we iedere dag opnieuw een stap extra voor onze klanten. Dat resulteert voor u in het volgende:
– In Wijchen bieden wij u een calamiteitenservice bij brand, overstroming of inbraak. U kunt ons dag en nacht bellen en dan komen wij u zo spoedig mogelijk helpen.
– Wist u dat het in openbare gebouwen verplicht is om brandvertragende middelen aan te brengen op stofferingen? Ons schoonmaakbedrijf kan dit voor u doen.
– Omdat wij een efficiënte werkwijze hanteren, kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden en merkt u niet dat wij er zijn. U kunt gewoon door blijven gaan met uw werkzaamheden.
– Dankzij onze specialistische reiniging, gevelreiniging en de mogelijkheid om graffiti te verwijderen, ziet uw bedrijf of woonhuis er netjes en representatief uit. Ook verhoogt het de waarde van uw pand.

Belt u snel naar 0481-450900

Heeft u interesse gekregen in onze diensten en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen in Wijchen? Wilt u meer weten over onze unieke methoden voor vloer- en tapijtreiniging? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0481-450900 om ons persoonlijk te spreken. Maar u mag ook een e-mail sturen naar info@chemdrydoornenbal.nl. U kunt tevens ons contactformulier invullen en op die manier een bericht achterlaten. Wij reageren zo spoedig mogelijk. Hoe kan ons schoonmaakbedrijf in Wijchen u van dienst zijn?