Wij bieden u kwaliteit in Boxmeer

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Boxmeer dat rekening houdt met uw wensen? En bent u op zoek naar iemand die kwaliteit levert? Dan bent u bij Chem-Dry Doornenbal helemaal op de juiste plek. Niet alleen kunnen wij u helpen met verschillende werkzaamheden, waaronder glasbewassing, tapijtreiniging en specialistische reiniging. Maar ons schoonmaakbedrijf biedt u ook kwaliteit en persoonlijke service. Wij houden rekening met uw wensen en spelen vlug in op veranderingen. Wij hebben de afgelopen 20 jaar al veel tevreden klanten mogen helpen. Bent u de volgende in Boxmeer?

Waarom kiezen voor meubelreiniging?

Wanneer u bezig bent u om uw kantoor of woonhuis in Boxmeer schoon te maken, is het reinigen van uw meubilair waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt. Toch is het verstandig om met regelmaat uw meubels schoon te maken. Ons schoonmaakbedrijf helpt u graag bij meubelreiniging. Wij gebruiken hiervoor een unieke koolzuurmethode. Deze werkwijze zorgt er niet alleen voor dat uw meubilair weer helemaal schoon wordt, maar zal ook de levensduur van uw meubels verlengen. Ook verbetert het uw werkomgeving, doordat het luchtklimaat beter wordt. Meer weten over hoe ons schoonmaakbedrijf in Boxmeer kan helpen bij meubelreiniging? Neemt u dan gerust contact op.

Profiteer van onze voordelen

Een ander schoonmaakbedrijf zou u ook kunnen helpen in Boxmeer. Dat begrijpen wij bij Chem-Dry Doornenbal. Daarom doen wij iedere dag opnieuw de stap extra voor u als klant. Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf in Boxmeer, dan profiteert u van:

  • Ruim 20 jaar kennis en ervaring in de schoonmaaksector
  • Kwaliteit: wij zijn ISO 9001 gecertificeerd
  • Een speciale calamiteitendienst: bij brand, overstromingen of inbraak staan wij 24 uur per dag voor u klaar
  • Van vloerreiniging tot gevelreiniging, wij zijn uw adres voor verschillende schoonmaakdiensten
  • Dankzij onze efficiënte manier van werken kunnen wij u scherpe tarieven bieden

Meer weten over ons schoonmaakbedrijf? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten in Boxmeer? Of wilt u een beroep doen op ons schoonmaakbedrijf om graffiti te verwijderen? Onze medewerkers staan in beide gevallen voor klaar. Neemt u contact op door via onze site het online formulier in te vullen. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@chemdrydoornenbal.nl. Wij reageren dan zo vlug mogelijk op uw vraag. Wanneer u ons graag persoonlijk spreekt, dan kunt u ook bellen naar 0481-450900. Wij vertellen u graag hoe ons schoonmaakbedrijf in Boxmeer u kan helpen.

2