Ons schoonmaakbedrijf Dodewaard inschakelen

Quiet Day At The MallHeeft de hulp nodig van ons schoonmaakbedrijf in Dodewaard? Chem-Dry Doornenbal helpt u graag. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten in Dodewaard. Zo kan ons schoonmaakbedrijf u van dienst zijn bij specialistische reiniging, maar ook gevelreiniging en meubelreiniging nemen wij u graag uit handen. Ook vindt u bij ons een speciale calamiteitenservice voor noodgevallen. Bij een overstroming of lekkage staan wij dag en nacht voor u klaar. Hoe kunnen wij u helpen?

Uw wensen staan bij ons centraal

Klanttevredenheid hebben wij van Chem-Dry Doornenbal hoog in het vaandel staan. Of u ons schoonmaakbedrijf nu inschakelt in Dodewaard voor gevelreiniginggevelreiniging of vloerreiniging, uw wensen staan bij ons centraal. Voordat wij bij u in Dodewaard aan de slag gaan, bespreken wij eerst altijd met u wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. Op basis daarvan gaat ons schoonmaakbedrijf bij u aan de slag. Mocht u tussendoor graag wijzigingen in de planning willen doorvoeren of wilt u graag dat ons schoonmaakbedrijf in Dodewaard een keer extra langskomt, dan is dat geen enkel probleem. Met onze ervaring en kennis kunnen wij vlug op uw wensen inspelen.

Daarom kiest u voor onze tapijtreiniging

Tapijt wordt in veel bedrijfspanden en kantoren gebruikt door zijn veelzijdigheid. Het is makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Toch is alleen stofzuigen niet afdoende voor tapijtreiniging. Ons schoonmaakbedrijf kunt u inschakelen voor tapijtonderhoud in Dodewaard. Dit zorgt ervoor dat:

  • Uw tapijt goed schoongemaakt wordt en dat nare luchtjes en vlekken verdwijnen
  • Uw tapijtvloer blijft langer schoon
  • Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer
  • Een gezonder werkklimaat, omdat de kwaliteit van de lucht verbetert
  • Een beter binnenmilieu

 

Graag meer informatie? Neem contact op

Ons schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar in Dodewaard. Wij helpen u dan ook graag wanneer u nog vragen heeft of wanneer u meer informatie wilt hebben. Vul vandaag nog het contactformulier op de site in en ontdek hoe wij u kunnen helpen. U kunt ons ook per mail (info@chemdrydoornenbal.nl) of telefonisch bereiken (0481-450900). Wilt u dat wij graffiti verwijderen? Onze medewerkers staan voor u klaar. Wilt u gebruikmaken van onze speciale vloerreiniging? Ook dan zijn wij uw schoonmaakbedrijf in Dodewaard.