Een schoonmaakbedrijf nodig?

gemeente_nijmegen12Wanneer u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Gennep, dan bent u bij Chem-Dry Doornenbal op de juiste plek. Wij kunnen verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren in Gennep. U kunt hierbij denken aan glasbewassing en vloerreiniging, maar ook voor specialistische reiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Ons schoonmaakbedrijf kunt u ook inschakelen om graffiti te verwijderen van uw buitenmuur. Hierbij staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook ISO 9001 gecertificeerd, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Daarnaast zijn onze medewerkers VCA-gecertificeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van reinigingstechniek.

Geef uw meubels een nieuw leven

Het reinigen van uw bank of stoelen is misschien niet het eerste waar u aan denkt, wanneer u uw woning of bedrijfspand in Gennep laat schoonmaken. Toch is het belangrijk om uw meubels goed te onderhouden. Dit verlengt namelijk de levensduur van uw meubels. Ons schoonmaakbedrijf heeft de benodigde kennis in huis om hierbij te kunnen helpen. Voor meubelreiniging gebruikt ons schoonmaakbedrijf in Gennep een speciale koolzuurmethode. Deze werkwijze zorgt ervoor dat uw meubels er weer als nieuw uitzien en verbetert tevens ook uw binnenmilieu. Daarnaast heeft deze methode een korte droogtijd, wat de kans op bacteriën verkleint.

Hulp bij de schoonmaak van uw vloeren in Gennep

Het is zaak om met regelmaat een schoonmaakbedrijf in Gennep in te schakelen voor vloerreiniging. Op deze manier houdt u de conditie van uw vloeren optimaal. Wij kunnen niet alleen verschillende soorten vloeren voor u schoonmaken in Gennep, maar ook impregneren. Hierdoor wordt de vloer beschermd tegen vuil en water. De vloeren die ons schoonmaakbedrijf kan reinigen en impregneren, zijn:

  • Sanitair
  • Pvc
  • Hout
  • Siergrind
  • Natuursteen

Heeft u nog een vraag voor ons

Of u nu hulp wilt van ons schoonmaakbedrijf bij gevelreiniging of tapijtreiniging, Chem-Dry Doornenbal staat voor u klaar in Gennep. Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden? Of zou u graag van onze hulp gebruikmaken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Stuurt u ons gelijk een e-mail via info@chemdrydoornenbal.nl of vul het online formulier in en zend deze naar ons. U ontvangt dan zo snel mogelijk een antwoord van ons. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Bel in dat geval naar 0481-450900. Bij welke dienst u ook hulp wilt, Chem-Dry Doornenbal is uw schoonmaakbedrijf in Gennep.