Reiniging Van Sanitaire Ruimtes Inclusief Voegen

Voor een optimale hygiëne in openbare ruimten

Bent u eigenaar van een kantoorpand? Een zorginstelling of evenementenhal? Dan weet u als geen ander dat door het frequente gebruik de hygiëne in de sanitaire ruimtes extra aandacht behoeft. De laatste onderzoeken wijzen uit dat het vaak maar slecht gesteld is met hygiëne in openbare ruimten en worden er steeds vaker boetes uitgedeeld voor nalatigheid in schoonmaak en reiniging. Als eigenaar wilt u dit soort nare situaties natuurlijk voorkomen. Voor een goede hygiëne, schakelt u een professioneel schoonmaakbedrijf als ChemDry Doornenbal in. Op basis van een onderhoudscontract, weet u zeker dat uw sanitaire ruimten met de juiste middelen gereinigd worden.

Kies ook voor een sanitaire dieptereiniging

De meeste vervuiling in openbare douche- of toiletruimten is vaak niet eens met het blote oog zichtbaar. Daarom is een speciale dieptereiniging ook noodzakelijk. ChemDry Doornenbal maakt bij de reiniging van sanitaire, openbare ruimten gebruik van een speciale reinigingsmachine. Vloeren en wanden, evenals kranen, toiletten en urinoirs worden hiermee grondig gereinigd. Kalk en urinekristallen worden verwijderd en overig vuil maakt geen kans meer!

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een onderhoudscontract zodat uw sanitaire ruimten regelmatig grondig worden gereinigd? Bel ChemDry Doornenbal dan op telefoonnummer: 0481-450900.