Chemisch Reinigen Arnhem

Het behoud van uw karakteristieke houten vloer

Heeft u de keuze gemaakt voor een karakteristieke houten vloer? Dan is onderhoud natuurlijk belangrijk. Goed onderhoud zorgt ervoor dat het hout langer meegaat, en zal tevens haar charme niet verliezen. Er zijn diverse soorten behandelmethoden mogelijk. Wilt u zeker weten dat u jaren plezier kunt beleven aan uw houten vloer? Kies dan voor de speciale reiniging voor houten vloeren van ChemDry Doornenbal. Houten vloer onderhoud is een vak apart, laat dat aan ChemDry over!

Uw professioneel partner in houten vloeren

Met ChemDry Doornenbal als professioneel partner hoeft u zich niet druk te maken over het onderhoud van uw houten vloeren. Wij staan voor u klaar met gedegen advies over welke behandeling het meest geschikt is. Het zware werk laat u gewoon aan ons over! Keer op keer weten wij houten vloeren met ons specialistische onderhoud weer nieuw leven in te blazen. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van houten vloeren, waardoor deze beschermd zijn tegen het indringen van water en vuil. Hierdoor zal ook uw dagelijkse schoonmaak makkelijker worden!

Advies nodig?

Wilt u ook lang kunnen blijven genieten van uw authentieke houten vloer? Kies dan voor het specialistische onderhoud van ChemDry Doornenbal. Bel voor advies over uw houten vloer naar nummer: 0481-450900.