Ruud.chemdry2

Tijd voor een grote schoonmaak

Met het mooie weer voor de deur wordt het weer tijd voor de grote schoonmaak. Kastjes worden gesopt, oud vuil wordt weggegooid, en men slaat massaal aan het schilderen en opknappen. Maar.. hoe zit het dan met uw zonnepanelen? Daar wilt u toch ook een maximaal rendement uit kunnen behalen? ChemDry Doornenbal staat voor u klaar om uw zonnepanelen een grondige reinigings- en opknapbeurt te geven. Zodat u weer van een maximaal rendement kunt genieten.

Waarom kiest u voor reiniging van de zonnepanelen?

In de loop van de tijd kunnen de zonnepanelen op uw dak ernstig vervuild raken. Weer, wind, regen en zon, en bijvoorbeeld vogelpoep, kunnen een schaduwvlek op de panelen veroorzaken. Een simpele regenbui spoelt het paneel dan ook niet meer schoon. Met als gevolg, u raadt het al; minder opbrengst. Er kan jaarlijks wel een vermindering in opbrengst ontstaan van 4% tot wel 18%! Om dit te voorkomen, schakelt u gewoon de reinigingsdienst van ChemDry Doornenbal in: de kosten verdienen zich vanzelf terug! Wij maken bij onze reiniging gebruik van osmose water. Wij raden u aan om minimaal 1 keer per jaar uw zonnepanelen te laten reinigen. Voor een nog beter rendement is 2 keer per jaar raadzaam.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Vraag ChemDry gerust eens naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract en bel ons voor de reiniging van uw zonnepanelen op: 0481-450900.