Impregneren Van Natuursteen

ChemDry: voor het behoud van uw vloer

Bent u de eigenaar van een prachtige terrazzo vloer, ook wel granito genoemd? Dan weet u waarschijnlijk als geen ander dat onderhoud en een specialistische reiniging belangrijk is. Immers, terrazzo is een flinke investering, waar u natuurlijk jarenlang plezier aan wilt beleven. ChemDry Doornenbal is bekend met de terrazzo vloeren en weet precies hoe deze prachtige authentieke vloeren behouden kunnen worden. Zodat u verzekerd bent van een duurzame, karakteristieke vloer.

Terrazzo: een duurzame vloer

Een terrazzo vloer, ofwel granito vloer, is een zeer sterke gietvloer. Slijtvast en met een authentieke uitstraling. Hoewel deze vloeren van oorsprong uit Italië komen, vindt men deze inmiddels overal in Europa terug. Stijlvol en duurzaam: terrazzo kan tegen een stootje! Goedkoop zijn dit soort vloeren zeker niet. Er komt veel vakmanschap bij kijken en ook het leggen van een dergelijke vloer is een flinke klus. Ligt de vloer er eenmaal in, dan is het aan te raden regelmatig onderhoud te laten plegen door een specialist in vloerreiniging. En daarvoor bent u bij ChemDry Doornenbal aan het juiste adres! Wij kunnen u daarnaast ook van dienst zijn met het impregneren van natuurstenen vloeren.

Neem contact op met de specialist!

Heeft u een terrazzo vloer die u wilt laten onderhouden of impregneren?? Bel dan ChemDry Doornenbal op telefoonnummer: 0481-450900.