Het reinigen van uw vloer door een specialist

Bent u de trotse bezitter van een natuurstenen vloer in uw pand? Dan bent u er vast van op de hoogte dat uw vloer goed moet worden gereinigd. U wilt uw vloer immers in een topconditie houden. Om dit te bewerkstelligen dient u de juiste producten en technieken te gebruiken. Heeft u niet de juiste middelen en kennis in huis om uw vloer te behandelen? Dan is het verstandig om een echte expert op het gebied van natuursteen reinigen in te schakelen, namelijk ChemDry Doornenbal. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw vloer weer straalt als vanouds.

Zo gaat uw vloer weer stralen

Hoe zorgen wij ervoor dat uw intensief gebruikte natuursteenvloer weer gaat stralen? U weet waarschijnlijk dat schoonmaakmiddelen en ander vuil niet al te best zijn voor uw vloer. De ophopingen van vuil zijn vaak broedplaatsen voor bacteriën en schimmels. Wanneer u ons inschakelt zullen wij eerst beginnen met het reinigen van uw vloer. Vervolgens kunnen wij de vloer impregneren. Op deze manier is de vloer de komende tijd weer bestand tegen invloeden van buitenaf. Ten slotte kunnen wij de vloer nog polijsten voor een prachtige glans. Wilt u regelmatig onze hulp bij het reinigen van uw vloer? Dan kunt u ook een onderhoudscontract met ons afsluiten.

Geef uw vloer de behandeling die het verdient

Heeft u behoefte aan meer informatie over de reinigingstechnieken die wij gebruiken? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Dan kunt u ons bellen op 0481-50900, mailen naar info@chemdrydoornenbal.nl of een bericht achterlaten op ons online contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om uw natuurstenen vloer de behandeling te geven die het verdient.