Muren Schoonmaken

Een milieuvriendelijke reiniging van uw pand

Om een pand een grondige schoonmaakbeurt te geven, kunt u wel honderden producten in de winkels kopen. Echter, lang niet alle producten zijn geschikt om uw pand mee schoon te maken. Ook zijn vele schoonmaakproducten zeer onvriendelijk voor het milieu. Een duurzame schoonmaak is van groot belang, zodat de natuur niet nog verder afgebroken wordt.

Wanneer u een specialistisch schoonmaakbedrijf inzet, zullen deze ook niet altijd op een milieuvriendelijke wijze te werk gaan. U heeft dan weliswaar een schoon pand, maar helaas door het gebruik van agressieve middelen. Dit tast tevens de lucht in het pand aan, wat een negatieve werking kan hebben op de gezondheid van uw medewerkers. De oplossing? Kies ervoor uw pand schoon te maken door de specialisten van Chem-Dry!

Chem-Dry kiest voor milieuvriendelijkheid

U leest het goed, bij Chem-Dry kiezen wij voor de betere methode. De koolzuurmethode, om precies te zijn. Dit houdt in dat er bij de reiniging van uw pand geen chemische stoffen worden gebruikt. Het voordeel? De lucht in het pand wordt schoner en het ziekteverzuim treedt terug. Ook gebruiken wij een speciale machine die uw pand snel doch doeltreffend kan reinigen. Kiest u ook voor en milieuvriendelijke reiniging? Neem dan contact op met Chem-Dry Doornenbal!