Glasbewassing Cruiseschepen

Kijk straks weer lekker naar buiten

Nu de zon weer volop schijnt, is het ontzettend fijn naar buiten te kunnen kijken door schone ramen. Zijn uw ramen afgelopen herfst, winter en lente nogal smerig geworden? Door fijnstof, weersinvloeden en andere oorzaken? Schakel ChemDry Doornenbal in voor glasbewassing. Wij zorgen ervoor dat uw ramen straks weer schoon, stralend en volledig transparant zijn!

Laat ons uw ramen wassen

Of het nou gaat om medewerkers in een kantoor, bezoekers van een restaurant of gasten in een hotel: iedereen wil, zeker in de zomer, ongestoord naar buiten kunnen kijken. Wordt dit beeld belemmert door vieze vlekken aan de buitenkant? Of smerige vingerafdrukken aan de binnenkant? Dan zal de waardering van deze bezoekers of gasten voor uw pand, en daarmee voor uw bedrijf, enorm dalen! Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Zorg er daarom voor dat uw ramen zo snel mogelijk weer in super schone staat verkeren. Wij pakken deze klus graag voor u op. Hiervoor gebruiken milieuvriendelijke middelen en de nieuwste technieken.

Schakel ons in voor grondige glasbewassing

Bent u overtuigd van de noodzaak van spoedige en grondige glasbewassing? Bel dan naar 0481-50900, stuur een mail naar info@chemdrydoornenbal.nl of vraag een offerte aan via ons online contactformulier. Wij zijn gespecialiseerd in uitvoerige glasbewassing!