Matras Reiniging

Schone matrassen zijn essentieel

Beschikt uw pand over een aantal bedden? Bent u bijvoorbeeld de eigenaar van een hotel, hostel of ziekenhuis? Dan is een goede matrasreiniging essentieel. Wat vaak negatief onthouden wordt na een vakantie of een bezoekje aan een verzorgingshuis, is namelijk niet alleen het slechte eten, de onvriendelijke mensen of het tegenvallende weer: het is ook de hygiëne van de bedden! Laat daarom ChemDry Doornenbal bij uw pand langskomen voor een grondige matrasreiniging.

Besef dat het meeste vuil onzichtbaar is

Natuurlijk, als er bijvoorbeeld een ongelukje op een bed is gebeurt, dan moet het matras direct gereinigd worden. Denk aan heftig urineverlies, bloedsporen na een lelijke val, en andere lichaamssappen die op het matras zijn terechtgekomen. Maar ook als bovenstaande situaties niet plaats hebben gevonden, vangt het matras elke nacht weer nieuwe viezigheid op. Hetzij onzichtbaar, maar absoluut niet hygiënisch! Wij beschikken over speciale machines en middelen, waarmee wij uw matrassen milieuvriendelijk, veilig en vakkundig kunnen reinigen.

Schakel ons in voor grondige matrasreiniging

Wilt u uw gasten of patiënten ook een prettige, schone en hygiënische nachtrust bieden? Bel dan naar 0481-50900, mail naar info@chemdrydoornenbal.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag langs voor uitvoerige matrasreiniging!