Reiniging Zonnepanelen

Hoe vaak laat u uw zonnepanelen reinigen?

Heeft u zonnepanelen op uw bedrijfspand? Dan is het misschien, zeker in deze tijd van het jaar, tijd voor een grondige reiniging. Als u dit namelijk niet regelmatig laat doen, kunnen de zonnepanelen veel minder energie opslaan. Is het dus alweer een halfjaar geleden dat alles goed is schoongemaakt? Neem dan snel contact op met Chem-Dry Doornenbal.

Regelmatige reiniging maakt het verschil

Wist u dat vuile panelen u tot wel 18% kunnen schelen in de energieopslag? Er kan elk jaar van alles terecht komen op de zonnepanelen en dat wordt helaas niet allemaal weer weggespoeld door de regen. Daarom raden wij aan dat u ons minimaal 1 keer, maar liever 2 keer per jaar laat langskomen. Dan weten wij zeker dat uw zonnepanelen op volle kracht blijven werken. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Om u een voorbeeld te noemen: Heeft u 10 t/m 20 panelen? Dan rekenen wij daar € 4,50 per stuk voor, exclusief btw. Wilt u een contract bij ons afsluiten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wij reinigen graag uw zonnepanelen

Zoekt u dus een professioneel bedrijf voor de reiniging van uw zonnepanelen? Wij komen graag bij u langs. Bel 0481-450900, stuur een email naar info@chemdrydoornenbal.nl of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Zo blijven uw zonnepanelen het hele jaar door optimaal werken!