Gordijnen

Specialist in brandvertraging

Heeft u nieuwe gordijnen gekocht voor uw kantoor en bent u er achter gekomen dat ze niet brandvertragend zijn? Of is de stoffering van dat leuke nieuwe stoeltje in de receptie nogal snel ontvlambaar? Erg jammer als u hier na de koop achter komt. Helemaal als u net de perfecte kleur stof voor uw winkelpand had gevonden. Gelukkig kan Chem-Dry Doornenbal uw bedrijf in zo’n geval helpen. Wij zijn namelijk gecertificeerd om stoffering brandvertragend te maken.

Veiligheid voor alles

Het is erg belangrijk dat u, als ondernemer, weet dat uw hele bedrijf veilig is. Dat er dus geen risico’s zijn wat betreft het uitbreken van een brand die u had kunnen voorkomen. Grijp dus gelijk in als u er achter komt dat bepaalde materialen of spullen in uw pand gevaarlijk kunnen zijn. Chem-Dry Doornenbal is de officiële dealer van Ajax Flamelock®, hét middel om uw stoffering brandvertragend te maken. Wilt u bewijs voor de brandweer dat nu alle stoffering brandvertragend is? U krijgt naderhand een officieel certificaat van behandeling van ons.

Wij helpen u graag

Wacht niet langer als u weet dat u gevaarlijke stoffen in uw pand heeft. Neem snel contact met ons op via 0481-450900 of stuur een email naar info@chemdrydoornenbal.nl. Onze vakmensen helpen u graag op het gebied van brandvertraging!