Schoonmaakbedrijf in Huissen dat met u meedenkt

sanitaire_vloeren_Stedelijk_GymnasiumHeeft u een schoonmaakbedrijf in Huissen nodig? Denk dan aan de specialisten van Chem-Dry Doornenbal. Al vele jaren houden wij ons bezig met specialistische reiniging van tapijten, meubels en gevels. Wij krijgen schoon wat anderen niet lukt. Zo waren wij het enige bedrijf dat roestvlekken in het Gelredome wisten te verwijderen. Dankzij onze vakkennis en bereidheid om echt naar onze klanten te luisteren, kunnen we goed met onze opdrachtgevers meedenken. Zo weet ons schoonmaakbedrijf de kosten laag te houden en het werkproces zo min mogelijk te verstoren. Wilt u ons in Huissen inschakelen, dan horen we graag van u!

Welke diensten bieden wij u?

In de schoonmaak is specialistische reiniging een vak apart. Het vraagt om veel kennis van de verschillende soorten ondergronden en de verontreiniging die kan plaatsvinden. Gelukkig weten wij als schoonmaakbedrijf precies wat we moeten doen en hebben we de juiste middelen daarvoor in huis. Daardoor kunnen we u in Huissen helpen met onder meer:

  • Met onze meubelreiniging bespaart u veel geld, want u hoeft geen nieuwe bureaustoelen of banken te kopen.
  • Onze methode is een van de veiligste manieren voor tapijtreiniging, die er ook nog eens voor zorgt dat alles weer helemaal schoon wordt.
  • Stofferingen in openbare gebouwen dienen brandvertragend te zijn. Ons schoonmaakbedrijf kan stoffen niet alleen reinigen, maar ook impregneren met brandvertragende middelen.
  • Wanneer het gaat om vloerreiniging, dan kunnen wij onder meer marmer, parket en linoleum onderhouden en schoonmaken. Ook maken we sanitair schoon.
  • Tot slot kunnen we door middel van gevelreiniging uw gevel er weer als nieuw uit laten zien. Met onze speciale impregnatiemiddelen heeft u hier weer acht tot tien jaar plezier van! Wij kunnen tevens graffiti verwijderen.

Voor ons complete aanbod aan diensten in Huissen kunt u op onze website kijken of contact opnemen met ons.

Ontdek onze klantgerichte werkwijze

Voor ons staat u als klant centraal bij ons schoonmaakbedrijf in Huissen. Dat betekent dat we altijd vooraf uw wensen met u doorspreken, zodat we precies weten waar we rekening mee moeten houden. Ook snappen we dat het voor u als ondernemer belangrijk is dat u te allen tijde door kan blijven gaan met zakendoen. Daarom biedt ons schoonmaakbedrijf u een calamiteitenreiniging aan. Heeft er brand gewoed, is er ingebroken of heeft u last van wateroverlast? Dan kunt u ons dag en nacht bellen en komen wij u direct helpen in Huissen. Zo hoeft u bedrijf niet lang stil te liggen.

Hoe neemt u contact op?

Wilt u ons eenmalig inschakelen voor meubelreiniging van uw favoriete bank? Of heeft u een pand vol kantoren en wilt u dat wij de vloerreiniging voor onze rekening nemen in Huissen? Dan kunt u ons contacteren voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. U kunt bellen naar 0481-450900 om ons persoonlijk te spreken, maar u mag ons schoonmaakbedrijf ook mailen via info@chemdrydoornenbal.nl. Op onze website vindt u tevens een contactformulier dat u kunt invullen. We reageren vervolgens zo spoedig mogelijk. Wat kunnen de vakmensen van ons schoonmaakbedrijf in Huissen voor u doen?