Heeft u een schoonmaakbedrijf in Lent nodig?

GevelreinigingZoekt u een schoonmaakbedrijf in Lent dat zich richt op de specialistische reiniging van onder meer openbare gebouwen en bedrijfspanden? Dan zit u goed bij Chem-Dry Doornenbal. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in onder meer tapijtreiniging en graffiti verwijderen. Dit doen we zo efficiënt mogelijk, waardoor we de kosten voor u zo laag mogelijk kunnen houden. Ook zorgen we ervoor dat we uw werkprocessen zo min mogelijk verstoren. Zo kunt u in Lent doorgaan met de dagelijkse gang van zaken en aan het einde van de dag genieten van een frisse en verzorgde werkomgeving dankzij ons schoonmaakbedrijf!

Uw gevel is bij ons in goede handen

Voor gevelreiniging in Lent moet u bij ons zijn. Ongemerkt wordt de buitenkant van uw huis of bedrijf vies. Langzaam worden de stenen steeds donkerder. Ons schoonmaakbedrijf kan dit voor u aanpakken. Hiervoor maken we gebruik van hogedrukreiniging en softstralen. Tevens kunnen we het geheel impregneren om een waterafstotende laag aan te brengen, die tot tien jaar lang aanwezig blijft. Wanneer u last heeft van spuitbuskunst in Lent, dan kunnen we deze graffiti verwijderen voor u. Meer weten over onze gevelreiniging? Neemt u dan telefonisch contact op met ons.

Geef uw tapijt een nieuw leven

Omdat tapijt praktisch overal toepasbaar is en in vele kleuren verkrijgbaar is, ligt in vrijwel ieder bedrijf of woonhuis een tapijtvloer. Maar wanneer dit verkeerd wordt onderhouden, dan kan dit leiden tot extra slijtage. De unieke koolzuurmethode van ons schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat uw tapijt een nieuw leven krijgt. Na onze tapijtreiniging kunnen we ook impregneren, waardoor:

  • Het langer meegaat in Lent
  • Het langer schoon zal blijven
  • Het een gezondere werkomgeving oplevert

Wanner u wilt weten wat ons schoonmaakbedrijf in Lent voor uw tapijten kan doen, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Experts in specialistische reiniging

In Lent zijn wij dé experts op het gebied van specialistische reiniging. Of het nu gaat om het schoonmaken en onderhouden van sanitair of vloerreiniging van marmer, linoleum of parket, wij kunnen u hiermee helpen. Ons schoonmaakbedrijf is tevens ervaren in meubelreiniging. Dankzij de diepgaande reiniging zien uw meubels er weer als nieuw uit, zodat u geen nieuwe inboedel hoeft aan te schaffen. Verder kunnen wij uw stofferingen voorzien van brandvertragende middelen, wat in openbare gebouwen vaak zelfs verplicht is.

Wilt u contact opnemen?

Wij bieden u diverse schoonmaakdiensten aan in Lent, zoals tapijtreiniging, meubelreiniging en andere vormen van specialistische reiniging. Wilt u hiervan gebruikmaken? Dan sluit u aan bij diverse tevreden klanten van ons schoonmaakbedrijf, zoals de gemeente Nijmegen, Kwink Kinderdagverblijven en Vitesse Arnhem. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Belt u naar 0481-450900 of mailt u naar info@chemdrydoornenbal.nl. Wij verstrekken u graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf in Lent.