Al 20 jaar actief

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Oosterbeek? Profiteer dan ook van de 25 jaar kennis en ervaring die Chem-Dry Doornenbal in huis heeft. Van meubelreiniging tot gevelreiniging, dankzij onze expertise kunnen wij u op een breed vlak van dienst zijn. Maar wij bieden u meer. U staat bij ons als klant centraal. Voordat wij aan het werk gaan voor u zullen wij daarom ook uw behoeften in kaart brengen. Op basis daarvan gaat ons schoonmaakbedrijf voor u aan de slag. Wanneer u graag wilt dat wij een keer extra langskomen in Oosterbeek, dan neemt u contact met ons op. Wij spelen dan vlug in op uw wensen.

Hulp van onze schoonmaakbedrijf in Oosterbeek?

Bij ons schoonmaakbedrijf vindt u verschillende schoonmaakdiensten onder één dak. Dit biedt u diverse voordelen. Zo hoeft u nog maar één bedrijf in te schakelen in Oosterbeek voor meubelreiniging en specialistische reiniging van vloeren. Hierdoor heeft u ook maar één aanspreekpunt, dat precies aan uw wensen kan voldoen. Heeft u bijvoorbeeld, naast normaal schoonmaakonderhoud, hulp nodig van een schoonmaakbedrijf in Oosterbeek om graffiti te verwijderen? Dan hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar. U hoeft dus niet eerst uit te zoeken wie u kunt inschakelen. Onze medewerkers helpen u graag.

Onze vloerreiniging

Het is belangrijk om uw vloeren met regelmaat te laten reinigen. Hiermee houdt u uw vloeren in optimale conditie. Hiervoor dient u wel geschikte schoonmaakmiddelen te gebruiken. Ons schoonmaakbedrijf heeft de kennis en de specialisten om u in Oosterbeek van dienst te kunnen zijn bij vloerreiniging. Wij kunnen u in Oosterbeek dan ook helpen met de schoonmaak van de volgende vloeren:

  • Hout
  • Natuursteen
  • Siergrind
  • Marmoleum
  • Pvc

Hierboven staan maar een paar voorbeelden van vloeren die ons schoonmaakbedrijf kan schoonmaken. Wilt u meer weten over onze vloerreiniging, dan kunt u altijd contact opnemen.

Benieuwd geworden?

U staat bij ons als klant centraal. Wij doen dan ook graag die stap extra voor en staan klaar om u verder te helpen. Mocht u nog vragen hebben voor ons schoonmaakbedrijf, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn in Oosterbeek. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen dat u op onze website vindt. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0481-450900 en een e-mail kunt u sturen naar info@chemdrydoornenbal.nl. Of u nu een schoonmaakbedrijf in Oosterbeek zoekt voor tapijtreiniging of het schoonmaken van uw gevel, Chem-Dry Doornenbal is uw adres.