Uw schoonmaakbedrijf in Tiel

10Wilt u graag van de diensten van een schoonmaakbedrijf in Tiel gebruikmaken? En bent u op zoek naar iemand die u verschillende werkzaamheden, zoals vloerreiniging en meubelreiniging, uit handen kan nemen? Dan bieden wij van Chem-Dry Doornenbal uitkomst. Ons schoonmaakbedrijf biedt u verschillende schoonmaakwerkzaamheden onder hetzelfde dak. Van tapijtreiniging tot gevelreiniging, wij kunnen u helpen in Tiel. Hierbij wordt kwaliteit uiteraard niet uit het oog verloren. Wij houden dan ook rekening met uw wensen. Hoe kan Chem-Dry Doornenbal u van dienst zijn?

Kies voor ruim 20 jaar ervaring

Chem-Dry Doornenbal is al sinds als sinds 1991 actief als schoonmaakbedrijf. Met de kennis en ervaring die wij in die jaren hebben opgedaan, kunnen wij u in Tiel bij verschillende werkzaamheden helpen. U kunt ons schoonmaakbedrijf in Tiel inschakelen voor onder andere:

  • Specialistische tapijtreiniging. Onze unieke methode zorgt er niet alleen voor dat uw tapijt langer schoon blijft, maar ook verlengt het de levensduur van uw vloer.
  • Gevelreiniging. Wij kunnen uw buitenmuren ook van een waterafstotende laag voorzien, zodat uw muren niet langer vocht opnemen.
  • Specialistische reiniging. Onze medewerkers kunnen u helpen bij glasbewassing, straatreiniging en graffiti verwijderen.

Ook voor brandveiligheid

Onze medewerkers kunnen u niet alleen helpen met vloerreiniging of meubelreiniging, maar ons schoonmaakbedrijf kan u ook van dienst zijn bij het brandveiliger maken van uw bedrijfspand in Tiel. Wij zijn namelijk officieel partner van Ajax Flamlock®. Ons schoonmaakbedrijf is daarom ook gecertificeerd om verschillende stofferingen brandvertragend te maken. Denk hierbij aan gordijnen of vitrages. Nadat wij de stoffen voor u behandeld hebben, krijgt u van ons een certificaat. Deze kunt u bij controle aan de brandweer laten zien, zodat u kunt aantonen dat u de brandveiligheid van uw bedrijfspand of kantoor in Tiel verbeterd heeft.

Specialistische reiniging in Tiel, meer weten? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over hoe ons schoonmaakbedrijf u van dienst kan zijn? Vloer laten reinigen in Tiel? Of zou u graag onze hulp inschakelen voor specialistische reiniging in Tiel? In beide gevallen staan wij voor u klaar om u verder te helpen. U kunt contact met ons opnemen door het online formulier op onze site in te vullen of een e-mail te sturen naar info@chemdrydoornenbal.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van onze medewerkers. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar 0481-450900. Wij staan als schoonmaakbedrijf in Tiel voor u klaar.